Sig godnat med meditationer til børn

Er du kørt fast i de rutiner, der plejer at fungere, når du skal putte dit barn? Eller er der lige nu intet, som fungerer, når det er sengetid? Løsningen kan måske være godnat meditationer til børn. Det kan give dit barn den nødvendige ro og hjælp til at falde til ro efter en lang og spændende dag.

 

Ved sengetid kan der for barnet være mange af dagens indtryk, som skal bearbejdes, og det kan derfor være svært at finde ro. Her kan guidede meditationer til børn hjælpe dit barn til at slappe af og finde ro. Sig godnat til dit barn med meditation, og gør sengetid til noget afslappende og rart.

Få et godt og roligt putteritual

Konflikter omkring sengetid er ikke en ukendt faktor i et familieliv. Det kan være hårdt og udmattende for både forældre og barn. Det kan skyldes flere ting, men en af årsagerne kan være, at barnet har svært ved at falde til ro og slappe af alene.

 

Derfor kan det at introducere godnat meditationer til børn give barnet et trygt og roligt rum til at falde i søvn uden at føle sig alene. Men ved i stedet at blive guidet til at falde til ro af en rolig kærlig stemme. Så bliver konflikterne og eventuelle lange putteforsøg erstattet af tid, hvor barnet selv kan ligge og falde til ro.

Meditationer til børn

Meditationer kan være et godt redskab for både børn og vokse. Da det kan hjælpe i forhold til ro, afslapning, men også selvindsigt og forståelse. Særligt for børn kan det være et godt redskab, da der er mange indtryk i løbet af en dag. Det kan være svært for et barn både at rumme alle de indtryk, men også at udtrykke det eller at falde til ro.