Byd dine gæster velkommen med disse appetizers

Kniber det med at finde kreative og velsmagende idéer til, når gæsterne står for døren? Det er altid god skik og godt værtskab at have sørget for lidt lækker snack, til de ankommer. Nedenfor finder du en masse gode forslag til velsmagende, nemme og lækre appetizers, der ikke kræver den helt store forberedelsestid i køkkenet.

Lækre og syndige
Skær en masse løgringe ud og vikl baconstrimler rundt om, som derefter puttes i ovnen på 200 grader og bages til de er lækre sprøde. Lav en god hvidløgsaioli til, som gæsterne kan dyppe de syndige ringe i.

Let og delikat
Lav små skåle, hvor du serverer forskellige snacks i. Det kan være store og saftige oliven med mandler eller hvidløg i, saltmandler, chilinødder eller lignende.
Saltmandler laver du ved at opløse 4 spsk. salt i 5 dl kogende vand. Læg 400 gram mandler i blød i 20 minutter og bag dem derefter i ovnen på 150 grader i 20-25 minutter. Knasende lækre og tilpas saltet.

Sprød Mexico
Denne her appetizer hører sig godt til, hvis du laver en temaaften, hvor menuen står i det mexicanske tegn. Tag et par tortillapandekager og skær dem ud i 1 cm bredde og bag dem i ovnen penslet med olivenolie. Bag dem ved 200 grader til de er let gyldne og sprøde. Server med en hjemmelavet guacamole til.

Det søde med det saltede
Er man til de søde og bløde dadler, er denne appetizer noget af en delikat mundfuld. Tag en dadel og vikl lufttørret skinke omkring og luk med en tandstik. Bag dem i ovnen til skinken er let sprød. Denne snack vil give dine gæster en smagsoplevelse af en god kombination af det søde med det saltede.

Sprøde rejer
Det er ikke altid, at vellavet mad behøver at indeholde en masse ingredienser. Tag fx nogle lækre store tigerrejer, og svøb dem i butterdej penslet med en let pisket æggeblomme. Bag dem i ovnen til de er let gyldne og server sammen med en chilimayo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *