Det skal du give til manden, der har alt

Synes du også altid, at det er en kæmpe udfordring at finde på gaver til de mennesker, du holder af? Du vil gerne give noget brugbart, men det skal samtidig gerne overraske og være kreativt. Det er bestemt ikke altid nogen let opgave at finde den perfekte gave. Og slet ikke til manden der har alt.

Giv ham en hjemmelavet gavekurv

Det smarte ved at give en hjemmelavet gavekurv er, at du med garanti får lavet en både personlig, brugbar og kreativ gave. Hvis du fylder den med nogle af alle hans favoritter, så skal han nok blive rigtig glad for den. Det kan f.eks. være, at han er stor fan af en god flaske vin. Så kan du tilføje en vin fra Uhrskov Vine i hans gavekurv. Du kan proppe hvad som helst i den gavekurv, så den kan komme til at passe perfekt til ham.

Tilpas gaven til hans hobby

Hvis han har et eller andet, som han går særligt meget op i, er det oplagt at give en gave, der passer til det på en eller anden måde. Hvis han f.eks. er vild med at lave mad og eksperimentere i et køkken, kan du give ham noget køkkenudstyr. Eller hvis han bruger meget af sin tid på at træne, kan du give et eller andet, der supplerer til det.

Når du giver noget, der passer til hans interesser, så viser du, at du har tænkt lidt ekstra over gaven, og at du kender ham godt.

Gå efter en sikker vinder

Hvis du stadig er helt tom for idéer, kan du altid gå efter en sikker vinder, som er et gavekort til en oplevelse. Der er ingen, som ikke godt kan bruge en oplevelse. Her kan du igen forsøge at tilpasse oplevelsen til ham, så du vælger noget, som du tror, han ville være vild med.