Få den bedste efterårsferie med børnene

Der er rigtig mange, som vælger at blive hjemme i Danmark i efterårsferien, fordi de har små børn og derfor tænker, at det er bøvlet og dyrt at tage ud og rejse. Der er selvfølgelig ikke noget galt i at blive i Danmark henover ferien, men det kan også være rigtig godt for børn at komme udenlands og opleve andre lande og deres kulturer. Selvom det kan virke lidt uoverskueligt at rejse med små børn og som en dyr tjans, fordi der skal betales for flere, så er det slet ikke så slemt, som man går og frygter. Pengene behøves ikke længere være noget stort problem, da man efterhånden let kan tage et lån af et mindre beløb, som passer perfekt til en ferie, hvor man lige mangler det sidste på opsparingen. Der er derfor ingen grund til at blive hjemme i Danmark, fordi man ikke har råd til at rejse med børnene. Det er en god mulighed for at vise dem verden og give dem gode minder og historier, de kan tage med sig hjem og dele med vennerne.

 

Hvordan kommer jeg nemmest igennem flyveturen med børn?

En af de ting, de fleste frygter allermest, når de skal ud og rejse med mindre børn, er flyveturen. Man har ikke lyst til at være de forældre, som sidder med et skrigende barn under hele turen, og derfor ender det ofte med at man slet ikke tager nogle steder og blot bliver i Danmark. Der er heldigvis nogle gode tips til, hvordan man nemmest kommer igennem en flyvetur med små børn.

For det første kan det være en god idé at flyve sent på dagen eller om aftenen. På den måde er det ofte nemmere at få børnene til at falde i søvn under flyveturen, hvilket er en fordel, da det er begrænset, hvor meget underholdning de kan få oppe i flyveren. Man kan til en fordel også sørge for at de brænder noget krudt af inden flyveturen, så de er mere trætte, når de kommer op i flyveren.

For det andet kan man sørge for at pakke noget underholdning til dem. Kan børnene ikke sove i flyveren er det vigtigt, at de har noget at give sig til, og man kan nemt tage noget med i håndbagagen, som de kan få glæde af senere.

Til sidst er det bare vigtigt du tager den med ro. Der er ingen grund til at bekymre sig for meget, hvis noget går galt, så går det hele nok alligevel.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *