Få fat i din drømmebil nemt og hurtigt

Flexleasing er en god idé til dig, som virkelig ønsker at køre rundt i drømmebilen. Det kan dog være svært at få økonomien til at hænge sammen, når du egentlig gerne vil køre rundt i en flot bil. Særligt når der også er andre daglige udgifter, som skal passes. Det kan være, at du har børn, og så skal det gerne være økonomisk forsvarligt at få drømmebilen hjem, men det betyder ikke, at du skal give op på at få fingrene i en flot øse.

Lige her kan du læse om flexleasing, som kan være oplagt til dig, som ikke har råd til drømmebilen, men som samtidigt gerne vil køre rundt i den – nemt og hurtigt.

Fordelene ved at vælge flexleasing

Det kan være en fordel at vælge at flexlease en bil. Det bliver nemlig mere overskueligt økonomisk at kunne realisere drømmen om at få fingrene i din yndlingsbil. Med flexleasing kommer du desuden til blot at skulle betale for registreringsafgift og værditab for den periode, som leasingaftalen løber over.

Se her, og find mere information om flexleasing af din drømmebil. Det er værd at overveje flexleasing, for det giver dig flere penge mellem hænderne, som du kan bruge på andre sjove hverdagsting.

Sådan gør du, når leasingperioden er ovre

Du har nogle forskellige muligheder, når du er færdig med leasingperioden:

Sælg bilen

Du kan vælge at sælge bilen. Det kan du eksempelvis gøre på det europæiske bilmarked, hvor du endda kan få en højere pris for den.

Byt bilen

Hvis du trænger til noget nyt, så kan du også vælge at bytte bilen ud. Ved en ny aftale så kan du prøve kræfter med en anden af dine drømmebiler.

Køb bilen

Er du blevet helt forelsket i bilen, så kan du også vælge at købe den. Den kan derved blive din for evigt, og du kan slippe afsted med at betale en lavere, da der i dette tilfælde er en lavere registreringsafgift på brugte biler.

Genlease bilen

Du kan selvfølgelig også vælge at genlease bilen. Det vil sige, at du kan beholde bilen og endda til en lavere månedlig pris.