Få kontrol over dine shoppevaner

Vi shopper på livet løs, både i fysiske butikker men særligt også online. De mange reklamer og indtryk rundt omkring indbyder til impulskøb og små shoppefælder, de fleste ikke kan stå for. Er du typen, der tit kommer hjem med ting, du faktisk ikke i forvejen manglede? Bærer dit skab præg af tøj, der stadig har prismærke på, og som du aldrig har gået med? Følg nedenstående gode tips til, hvordan du kan få kontrol over dine shoppevaner og samtidig sparer penge.

Fornuftig- og økonomisk tankestrategi

Det handler om at agere strategisk, hvis man vil spare penge og shoppe fornuftigt. En af måderne du kan gøre det på, er ved at lave en plan over det tøj, du reelt har brug for. Ryd op dit klædeskab og læg henholdsvis strikbluser, jeans, toppe osv. i bunker og sortér i det tøj, du med garanti ved, at du ikke får brugt igen. Skriv ned på en liste, hvad du mangler og hav den enten liggende på din telefon eller i tasken, så du, næste gang du skal ud at shoppe, ved, hvad du præcist mangler.

Du vil spare penge på den måde, og er du et mærkevaredyr, der gerne vil have råd til de mere kvalitetsrige kjoler, sko og tasker så har du på den måde råd i økonomien til at købe det.

Undgå at blive fristet

Det handler samtidig om at være stærk, hvis du har sat dig for at skrue ned for shoppeturene. Derfor skal du ikke lade dig friste af veninder, der spørger om I skal tage en indkøbstur, da du dermed ved, at der uden tvivl bliver købt ting, som du måske ikke har råd til. Kan du ikke lide at sige sandheden om din stramme økonomi, så sig i stedet at du har travlt på arbejdet eller har andre aftaler.

Spar op og gør shopping til en unik oplevelse

Skær ned på shopping-turene og gør i stedet noget ekstra ud af det, når du endelig skal afsted. Spar op i nogle uger, måske 2 måneder, og gør turen mere unik ved, at du med garanti ved, at du har sparet op i et par måneder til tøj, en lækker frokost og måske en eftermiddagskaffe på en hyggelig café.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *