Leg dig til velvære

Der findes mange forskellige måder at opnå velvære på. Tag en tur i spa og wellness sammen med veninderne, gå på en god café og bestil din livret, smid fødderne op i sofaen og læs en god bog, gå en dejlig tur i skoven eller sluk lyset i soveværelset og lad dine egne kærtegn tage dig hen imod en tilstand af afslappethed og lykke.

Lad din lyst sejre

En orgasme udløser dopamin. På helt almindeligt dansk betyder det, at du opnår en følelse af lykke, når du rammer et seksuelt klimaks. Du har sikkert altid vidst, at den udløsende følelse, som en orgasme bringer med sig, var rar. Men har du nogensinde tænkt over, at den kan gøre dig lige så godt, som mange af de andre ting, du gør for at forkæle dig selv? Og så er den en hel del billigere at opnå, end hvis du f.eks. jagter hverdagslykken i det lokale stormagasin. Så skam dig endelig ikke over at have lyst til at lege med dig selv. Giv efter for begæret og giv dig selv den lykke, du fortjener.

Udvid din horisont

At lege med sig selv kan være ganske dejligt på den helt naturlige måde, hvor det blot er fingrene der er i brug. Men det kan også være både rart og spændende at eksperimentere lidt med forskellige hjælpemidler. Du kan finde mange forskellige ting hjemme hos dig selv, som du kan bruge til din egen tilfredsstillelse. Har du f.eks. overvejet at undersøge bruserens stråleindstillinger? Måske de kunne bruges til noget spændende.

Har du ikke lige noget ved hånden, som kan benyttes, så findes der et væld af sexlegetøj til kvinder. Vibratorer og dildoer er nogle af de mest populære hjælpemidler, når en kvinde har sat sig for at lege med sig selv. De findes i mange forskellige former, farver og har ofte mange forskellige funktioner. Har du ikke stiftet bekendtskab med nogle af produkterne før, så gå på opdagelse i den fagre nye verden. Du finder med garanti et stykke sexlegetøj, der vil falde lige i din smag.

Inviter din partner med

Selvom solo kvalitetstid i sengen kan være noget så skønt, så kan du også drage mange fordele af at invitere din partner med i seng. Har du fået nyt legetøj i natskuffen, behøver det ikke være forbeholdt dig alene. Lær din kæreste, hvordan man benytter de forskellige ting og fortæl ham, hvad du godt kan lide. Han eller hun vil garanteret meget gerne være med i den sensuelle leg og hjælpe dig med at udforske sider af dig selv, du måske slet ikke vidste, du havde. Selvforkælelse er altid lige ved hånden. Det gælder bare om at gøre det.