Sundere end almindelige cigaretter – køb en e-cigaret

Der er ingen tvivl om, at det er en dårlig vane at ryge, og at der er mange sygdomme og sundhedsskader forbundet med vanen. Dette er slået fast af mange års forskning, og det har været en anerkendt holdning i mange år, at det forholder sig sådan. Og selvom konsekvenserne ved rygning er udpenslet i skolerne, i kampagner og på pakkerne, så er det stadig en 15 – 20 % af den danske befolkning, der tænder flere cigaretter dagligt. Derfor er det gode nyheder, hvis alternative tiltag kan komme på banen og måske bryde med tobakstendensen, så vi alle kan leve lidt sundere i fremtiden.

E-cigaretten er batteridrevet, og derfor har den brug for det helt rigtige udstyr for at fungere. Dette kan du læse mere om i linket.

3 sundhedsmæssige fordele ved e-cigaretten

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at kvitte smøgerne helt, men det er ikke altid nemt at smide pakkerne i næsteste skraldespand. Der er ofte brug for en afvænningsperiode. Det kan e-cigaretter hjælpe med.

E-cigaretter indeholder markant mindre skadelige stoffer

Almindelige cigaretter er proppet til randen med forskellige stoffer og ingredienser, der på hver deres måde er skadelig for dig og dine omgivelser. Faktisk er dette tal på den slemme side af 4000, hvoraf omkring 53 af dem er kræftfremkaldende. Det er ikke tilfældet ved e-cigaretter, der kun indeholder 4 ingredienser: Vegetabilsk olie, propylenglycol, nikotin og aromastofer. Forskning tyder på, at e-cigaretter er mindst 95 % mindre skadelige en deres mere konventionelle modpart.

Kom nemt ind i afvænningen

Nogle har mentalt overskud til at stoppe med at ryge med det samme, men det er ikke alle, der har mod på en kold tyrker, når det kommer til rygestop. Derfor kan en e-cigaret være en blød overgang for dig, der gerne vil stoppe helt eller blot nedsætte dit nikotinforbrug.

Opnå et bedre helbred overordnet

Ville det ikke være rart at kunne forbedre din smags- og lugtesans ved blot at stoppe med de grimme smøger? Du vil også opleve forbedringer i din vejrtrækning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *