Påvirk din chef til at vælge det rette firmatøj

Når du skal ud og shoppe kan det være du tænker ”den kunne være flot at have på på arbejde”, men hvis du arbejder i et firma, hvor I har firmatøj på, og du derfor ikke selv kan vælge din arbejdsgarderobe, kan du se, om du måske kan hjælpe chefen – eller hvem der tager beslutningerne i forhold til garderoben – med at vælge det helt rigtige outfit til dig og afdelingen.

Traditionelt og moderne på samme tid – kan man det?

Hvis du får muligheden for at påvirke beslutningstageren mht. firmaets uniformer, kan det være en god ide at overveje måden du vil påvirke personen på. Det kan være en god ide at se på, hvad det er for en type tøj I har på nu og derefter komme med forbedringsmuligheder på et lidt mindre plan, frem for at det hele skal laves helt om. Der ermange firmaer, der vil sige at det traditionelle er den sikre vej at gå. Men her kan du påvirke firmaet ved for eksempel at fremhæve, at I kommer til at fremstå mere professionelle og oppe i tiden, hvis i vælger en mere moderne løsning.

Vær modig med hensyn til farverne – men pas på

Måske tænker du, at det kunne være skønt, hvis jeres firmatøj har en bestemt farve, som er frisk og lækker. Men husk at overvej, at du skal have trøjen på hver dag på arbejde, og det skal derfor ikke være en farve du og dine kollegaer bliver trætte af. Alt efter om det er dig selv eller firmaet, der vasker tøjet, kan du tage hensyn til, at farven skal kunne vaskes med resten af din garderobe. Hvis du vælger en orange farve, og du ikke selv har noget i den farve, vil du skulle planlægge at lave vaske kun med dit firmatøj, hvor du ikke får muligheden for at smide andre tekstiler med i vasken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *