Sådan kan du få din drømmebil uden at ødelægge dit budget

Har du altid drømt om at køre rundt i en flot bil? Men måske har du ikke lige pengene til rådighed, som det ellers normalt kræver, at man har, for at købe sådan en flot bil. Det behøver faktisk ikke bare blive i dine drømme, at du kører rundt i den lækreste Mercedes. Har i artiklen kan du lære, hvordan du kan lease din drømmebil til helt overkommelige priser.

Flexleasing er vejen frem

Hvis du tit går og drømmer om den lækre bil, har du måske været inde og kigge på leasingaftaler. Disse ser dog stadig for dyre ud til dit budget. Det er her flex-leasing kommer ind i billedet. Flexleasing er nemlig en langt billigere form for leasing. Det omhandler leasing af nyere, brugte biler fra udlandet. Da bilerne er brugte, skal du nemlig kun betale registreringsafgift for den periode, du leaser bilen i stedet for at betale den fulde registreringsafgift. En kilde siger, at du dermed kan lease f.eks. er flot Mercedes til ganske overkommelige priser, og til en leasingaftale, der følger anbefalingerne fra både FDM og SKAT. Mere sikkert bliver det ikke.

Hvad så når flex-leasing aftalen udløber?

Når flex-leasing aftalen udløber har du grundlæggende fire valgmuligheder at vælge imellem, hvis du har valgt en finansiel leasingaftale, hvor du selv skal afhente bilen.

  1. Sælge bilen på det europæiske bilmarked
  2. Genlease bilen. Du kan nu betale en endnu lavere ydelse, da den er ældre og mere brugt.
  3. Bytte bilen. Har du flere biler du drømmer om? Så kan du efter endt leasingaftale bytte din bil ud med en anden af dine drømmebiler.
  4. Købe bilen selv. Nu skal du betale en meget lavere registreringsafgift end hvis bilen var ny.

Der er altså flere muligheder for, hvordan du kan fortsætte frem efter en leasingaftale. Det kommer alt sammen an på dine ønsker og din økonomi. Måske har du ikke lyst til at fortsætte med at betale en smule ekstra for at køre i en lækker bil, eller måske er du blevet bidt af det. Uanset hvad har du prøvet det!