3 slags morgenmad du nemt kan spise i bilen

Mange har langt på arbejde om morgenen, og det kan kræve, at man kører hjemmefra relativt tidligt, hvilket oftest er med til, at mange springer morgenmaden over for at spare på tiden og sove de minutter ekstra. Morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, og derfor bør vi ikke springe det over pga. travle morgener. Her finder du 3 idéer til, hvordan du nemt om aftenen, inden du går i seng, kan forberede et morgenmåltid, du nemt kan spise på vej til arbejde.

Mæthed og sundhed på programmet

Det handler i første omgang om at sammensætte et måltid, der er baseret på sunde råvarer, der giver mæthed og som samtidig ikke kræver den store forberedelse. Der findes et væld af muligheder, og internettet er sprængfyldt med opskrifter og blogs, der indleder til sunde mad forslag til en travl hverdag.

Sund dessert til morgenmad
Det lyder næsten for godt til at være sandt, men med få ingredienser kan du faktisk sammensætte et morgenmåltid, der smager som en dessert, men som er mega sund og mættende.

Du skal bruge:
1 banan
1 æg
1 spsk. kokosmel
5-10 mandler

Blend mandler og kokosmel til en fin konsistens og tilføj banan og æg så det bliver en cremet og let-tyk masse. Steg små pandekageklatter på panden i kokosolie og opbevar dem på køl, til du om morgenen skal ud af døren.

I bilen kan du let hapse pandekagerne, og du får både mæthed fra bananen og ægget, samtidig med du får proteiner fra ægget.

Smoothie to-go
Mange smoothies er baseret på frugter og juice, hvilket også er lækkert og friskt, men skal du opnå langtidsmætning og det samtidig skal være sundt, skal du lave en smoothie blandet med 60% grøntsager og 40% frugter. Det kan være spinat, avocado, grønkål, rødbeder osv., blandet med syrlige frugter som ananas, citron eller appelsin. Søg på nettet over din favorit og gå efter en grøntsags-frugt smoothie, du let kan drikke i bilen.

Mætheds-hapsere og grønne stænger
Noget der er nemt at forberede og spise i bilen er en rugbrødsklapsammen med magert kødpålæg imellem sammen med grøntsagsstave ved siden af. Det kan være agurk, snackpeber, gulerødder eller selleristave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *